Kruidenthee uit de Zandvoortse duinen

KRUIDENTHEE UIT DE ZANDVOORTSE DUINEN De thee is een mooi voorbeeld van een lokaal product en is leuk om cadeau te geven of om mee te nemen als aandenken aan Zandvoort. De kruiden zijn lokaal vindbaar in de Zandvoortse Duinen. De kruiden zijn biologisch ingekocht en door Corina van @groenvitaal ambachtelijk gemengd. Het etiket is ontworpen door de Zandvoortse Joan Bergmans

VERKOOP & HORECA De thee is te koop op verschillende plekken in Zandvoort o.a. Zenzo Yoga, De Bijentuin, puurvoetreflex, en Qurios. De thee wordt ook aangeboden in leuke gasthouses in Zandvoort oa Thalasso Beachhouses, Beachhouse Zandvoort & Eb en vloed. Hou de Social Media van @liefsuitzandvoort de komende tijd in de gaten voor actuele informatie. De thee is ook verkrijgbaar in grootverpakking voor horeca. Heb je interesse in de thee en wil je meer weten over verkooppunten en/of prijzen? Neem dan even contact met ons op via info@liefsuitzandvoort.com.

Theeblend: Kruidenthee uit de Zandvoortse Duinen ( Braam – Brandnetel- meidoornbes – rozenbottel – goudsbloem). Kruiden zijn lokaal vindbaar in de Duinen. De kruiden zijn biologisch ingekocht en ambachtelijk gemengd door herborist Corina.